Vattenläcka Klippan

Vi reparerar samtliga läckor på stammar, rör, badrum, kök, industrier, villor, mm. Vi har läcksökare, kameror och övrig utrustning för att spåra läckor och reparera dem. Många av våra kunder ber oss varje vinter att vintersäkra deras hus och fastighet. En relativt billig tjänst från oss där vi säkerställer att ingen utkastare, kran, blandare, rör osv blir fruset. Gamla fastigheter har ofta slitna ledningar och det är också korrosion och frysskador som är den stora andelen av de skador som uppstår. Att ha en bra underhållsplan för sin fastighet, och upptäcka skador i tid samt anlita behörig VVS-installatör för kort- och långsiktiga utbyten samt installationer, är åtgärder som på sikt är lönsamt för ägarna.

Dessutom, vilket många inte känner till, används vattenmätaren även som spillvattenmätare i de fall fastigheten är ansluten till allmänna spillvattennätet, vilket innebär att man även får betala spillvattenavgiften för läckvattnet! Detta kan innebära dryga fakturor om man inte har koll på sin anläggning och normala vattenförbrukning. Många bäckar små blir lätt en å brukar det
juheta. I vattenförbrukningssammanhang kan det räcka med en droppande kran eller ännu värre en toalett som smårinner för att kostnaderna skall skjuta i höjden.

Exempel på kostnader vid vattenläckor:

• Droppande kran: ca 230 kr/år exkl moms (ca 15 m3/år)
• Stril, (sytråd): ca 450 kr/år exkl moms (ca 30 m3/år)
• Tunn stråle (synål): ca 4 000 kr/år exkl moms (ca 300 m3/år)
• Läckande toalett: ca 5 800 kr/år exkl moms (ca 400 m3/år)

Ring oss för åtgärd av din rinnande toalett eller läckande kran!

Stopp i vasken, stopp i avlopp mm

Vi löser de flesta stoppen direkt med vår rensmaskin och vid de stoppen som är av större karaktär kan vi om kund önskar, ombesörja spolbil. Det är klokt att använda sig av sin VVS:are när man får ett stopp, pga att oftast är stoppet orsakat av något som är trasigt. Många av gångerna är det hål på rör eller att rören har flyttats. Då kan vi på WNR både lösa stoppet samt åtgärda grunden till problemet. Tar man bara en spolbil måste man även ringa sin VVS vid de fall orsaken är något problem med rör och stammar.

Symptom på behov av rensning av rör:

Det gurglar och låter från rören

Vattnet börjar rinna ner långsammare

Det luktar illa ur avlopp och handfat

WNR - Werner Nilsson Rörmontage

Ekorrstigen 2
28436 Perstorp
Tfn: 0435-30591 eller 0706815721
Orgnr: 556126-1552

Öppettider:
Mån-Tors: 8-12
Fredagar: 9-12 (ej butik)
Ring för bokning övriga tider!

Begär offert