Varmvattenberedare Åstorp

Vi har ett brett utbud av varmvattenberedare. För att du ska känna dig trygg och dessutom slippa krångel planerar, installerar och monterar vi hela systemet åt dig. Vi går igenom hur systemet fungerar och hur du sköter varmvattenberedaren. Har man en värmepump med ett vattenburet system eller bergvärme räcker det oftast för att täcka behovet av varmvatten. Men har man luftburen uppvärmning behövs en separat varmvattenberedare. Vilken typ av varmvattenberedare som passar dina behov avgörs beroende på hur många som bor i huset, om det framförallt är dusch eller badkar som används och om den är till för sommarstugan eller ditt permanenta boende. För det mindre boendet eller sommarstugan kan det räcka med en mindre tank där behovet inte är lika stort. Men bor ni flera i samma hus, framförallt med tonåringar eller om ni ofta badar kan det vara värt att fundera på en större tank för att täcka behovet av varmvatten.

För att ge en liten uppfattning kring vattenförbrukning listar vi nedan hur mycket vatten som faktiskt går åt till de olika användningsområdena.

Duscha i 5 min – 60 liter vatten

Duscha i 20 min – 240 liter vatten

Diska under rinnande vatten – 50-100 liter vatten

Maskindisk – 19 liter vatten

Diska med upptappat vatten – 30 liter vatten

Bada i normalstort badkar – 150 liter vatten

Vi levererar och installerar varmvattenberedare anpassade efter hushållets alla behov. Våra montörer har lång erfarenhet och är certifierade. Hör av dig till oss så kan vi ge dig tips på vilken typ av varmvattenberedare som passar dig bäst!

WNR - Werner Nilsson Rörmontage

Ekorrstigen 2
28436 Perstorp
Tfn: 0435-30591 eller 0706815721
Orgnr: 556126-1552

Öppettider:
Mån-Tors: 8-12
Fredagar: 9-12 (ej butik)
Ring för bokning övriga tider!

Begär offert