Om WNR

”WNR – Werner Nilsson Rörmontage” som begrepp skapades under första kvartalet 2016 när en fusion av två anrika VVS-företag ägde rum. Klippans Rörmontage AB uppgick i Rörledningsfirman Werner Nilsson AB. För att skapa en gemensam plattform utan att skada företagens historia valdes förkortningen WNR där båda företagsnamnen är representerade och en ny gemensam logotyp skapades.

Klippans Rörmontage grundades 1955 av Bertil Dahlman. Bertils son Tommy, som under flera år arbetat sida vid sida med sin far, tog över rodret 1990. Rörledningsfirman Werner Nilsson AB grundades 1956 av Werner Nilsson. 1981 övertog Werners son Jan-Åke Nilsson. 2015 var det åter dags för generationsskifte när Jan-Åkes son Johannes Nilsson tillsammans med Staffan Amberlind tog över. Johannes har arbetat i familjeföretaget under många år och det var en självklarhet att det gick vidare till honom. Staffan kommer från IT-sidan med en fot inom fastighetsvärlden. Staffan har även varit kund hos WNR de senaste 7 åren och tar med sig kundperspektivet in i företaget.

WNR har idag sitt huvudsakliga säte i Perstorp med en filial i Klippan. Servicearbeten utförs främst i Perstorps och Klippans kommuner med omnejd. Projektarbeten utförs i hela Skåne. Vi har haft större arbeten från Löderup i sydöst till Båstad nordväst. WNR utför idag alla typer av VVS-arbeten. Allt från småservice av läckande WC-stolar och blandare till nyproduktion av villor, större industriarbeten, värmepumpinstallationer och stambyten. Tillsammans med de olika erfarenheterna samt ett underbart kompetent team, kommer vi att göra allt vi kan för att ni som kund skall känna er väl omhändertagen och få ett jobb utfört med högsta kvalité till ett konkurrenskraftigt pris!

Väl mött!

Johannes & Staffan med personal

WNR - Werner Nilsson Rörmontage

Ekorrstigen 2
28436 Perstorp
Tfn: 0435-30591 
Orgnr: 556126-1552

Öppettider:
Måndag – Fredag 07.00 – 14.00
Ring för att boka tid till butik

Begär offert